Elias Smiths vei 14-26,Sandvika

 
Home Page

I forbindelse med delingen av Sjølyst Utvikling AS ble dette prosjektet overtatt av Megaron AS, tidligere aksjeeier i Sjølyst Utvikling AS.

Nybyggprosjekt på 30 000 kvm midt i Sandvika Sentrum

- Sentral plassering og maksimal eksponering
- Optimal tilgjengelighet med 5 min til buss, jernbane og tog
- Stort handels- og servicetilbud rett ved
- Fleksible bygningsvolumer og etasjeplaner
- Påvirkningsmuligheter for interessenter til skreddersydde løsninger
- Ekstra gode parkeringsforhold
- Landets høyeste utdanningsnivå blant lokalbefolkningen
- Et område i stor utvikling


Eiendommen utvikles nå til et nytt og særegent kontorstrøk med topp moderne kontorer, tilpasset fremtiden.

Tomtens sentrale plassering mellom Hamang og Sandvika Storsenter gir maksimal eksponering og optimal tilgjengelighet for besøkende og ansatte.

Kun 5 minutter til all offentlig kommunikasjon inkl. flytog og noen få hundre meter fra avkjøring E 18. Overnattingsmulighet i umiddelbar nærhet.

Stort handels- og servicetilbud i Norges største kjøpesenter, Sandvika Storsenter, på motsatt side av jernbanen via undergang. Gangavstand til et bredt kulturtilbud og andre fasiliteter i Sandvika Sentrum forøvrig.

Fleksible bygningsvolumer og etasjeplaner gir effektive og skreddersydde romløsninger. Romprogram kan løses både horisontalt og vertikalt. I høyden med interne trapper og heiser, vertikalt med glassbroer og gangsoner. Høy arealeffektivitet gir økonomisk gevinst og brukervennlighet.

Ekstra gode parkeringsforhold med internparkering i kjeller og god dekning for gjesteparkering i p-hus nær eiendommen.

Stor påvirkningsmulighet for interessenter til utforming og løsninger i fellesskap med arkitekt og utbygger.

Sandvika er et område i stor utvikling. Noe av årsaken ligger i Sandvikas perfekte plassering midt mellom Drammen og Oslo. I Sandvika er man sentralt lokalisert rett ved alt, samtidig som man unngår rushtrafikk og parkeringsknapphet i storbyen. Sandvika har også landets høyeste utdanningsnivå blant befolkningen, og nærheten til disse vil gi bedriften konkurransefortrinn i kampen om de beste medarbeiderne.


Arkitekt: HRTB Arkitekter AS